Center for Kultur, Idræt og Byudvikling

Stengade 72
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail:

Erhverv

Erhverv

One Stop Erhvervsservice

Én indgang for din virksomhed. Her får du bl.a. rådgivning vejledning og hjælp til smidig kommunal sagsbehandling.

Under erhverv henter du information hvis: 

du skal starte virksomhed
du skal have arbejdskraft
du skal have tilladelser
du skal have bevillinger
du skal levere til kommunen
du skal bygge

Ingen gebyrer

Det er gratis at få byggetilladelse, og gratis at få godkendt en anmeldelse i Helsingør Kommune. Det betyder, at kommunen ikke vil opkræve et gebyr for behandling af din byggesag.

Byrådet i Helsingør Kommune har besluttet at afskaffe gebyrerne for byggesagsbehandling allerede fra 1. juni 2014 og fremover. Beslutningen er en del af kommunens ønske om at give borgerne, virksomhederne og de professionelle rådgivere en enkel og gennemskuelig service i byggesagsbehandlingen. Samtidig støtter beslutningen om gebyrfrihed ideen om at gøre det nemmere for erhvervslivet at drive virksomhed og mere attraktivt at bosætte sig i kommunen.

 

Byg og Miljø

Byg og Miljø er en webbaseret selvbetjeningsløsning, der gør det nemmere for dig at søge om tilladelse til bygge- og miljøprojekter.
Løsningen indeholder blandt andet guidede ansøgningsforløb, som fører dig sikkert gennem ansøgningsprocessen og sikrer, at du hurtigt får oplyst præcist, hvilken dokumentation du skal udfylde for netop dit byggeprojekt. 

Detailhandelsanalyse
Den nye Detailhandelsanalyse viser, at Helsingør Kommune fastholder sin position som regionalt udbudspunkt, på trods af den stigende konkurrence. 


Opdateret 2. juni 2014